Recensioner om Allt om CUPCAKES

Betyg
positive97.3%(109 recensioner)
Medelbetyg: 4.9/5neutral2.7%(3 recensioner)
Antal recensioner: 112negative0%(0 recensioner)

Klicka här för att lämna en recension


Tummen upp
rating
Snabb leverans.
Sandra B.2018-01-19
Nöjd
rating
Eller nästan med hela köpet. Setet med sporren/pizzakäraren var ett mindre lyckat köp.
Mona-Lisa W.2018-01-18
Bra utbud
rating
Men sidan behöver moderniseras och förenklas lite. Annars toppenbetyg!
Emma W.2018-01-18
Allt
rating
Jätte nöjd med butiken
Mirela H.2018-01-15
Fin butik
rating
Fin butik, lite krånglig sida att navigera genom via telefon tyvärr
Emma W.2017-12-17
baksajt
rating
bra utbud till mycket bra priser
kerstin L.2017-12-04
Leverans av sockerpasta och verktyg
rating
Snabb leverans!
Linda A.2017-12-04
Snabbare än snabbt
rating
Letade efter en speciell produkt, en gammaldags utstickare i form av järneksblad. Hittade den här Gjorde en beställning och dagen därpå var de levererat och klart.Snabbare än så går det omöjligen att få
Ann-Mari S.2017-11-23
Butiken
rating
Bra butik
Katharina O.2017-11-20
Bara bra!
rating
Bra priser och snabb frakt
Emma L.2017-11-09
Snabb leverans
rating
Alltid fick mina beställningar jättesnabbt. Det tar bara en dag.
Catherine P.2017-11-05
Underbar butik
rating
Önskar jag bodde närmare!!! Så nöjd med allt från er!!
Jessica A.2017-11-03
Snabb leverans
rating
Snabb leverans och bra kundservice när man behöver hjälp!! Gillar också att jag får poäng när jag handlar!
Elin L.2017-11-02
Jenni
rating
Toppen
Jenni W.2017-11-02
Bra affär
rating
Rekommenderas!
Linda G.2017-11-02
Lena Miger
rating
Blev oerhört förvånad över den snabba leveransen, tack! Nu när jag hittat er blir det fler beställningar, måste ju ta med tll Frankrike också
Lena M.2017-11-02
Toppenbra!
rating
Jag är helnöjd med denna butik. Otroligt snabb leverans, trots att jag bor på Gotland så hade jag leveransen nästa dag i brevlådan.
Camilla L.2017-11-02
Snabb leverans
rating
Snabb leverans och frakten är okej :)
Sandra B.2017-10-15
Bra
rating
Tycker den va bra över lag!
Emma N.2017-10-13
Dålig information
rating
Ni hade gärna fått skrivit ut att man behöver tillsätta smak på iaf hemsidan så att man kan köpa hem det också. Första kakorna jag gjorde varit inte goda och kolla så att det är recept för 400g på paketet och inte 300g.
Ulrika H.2017-10-11
Visar 1 - 20 of 0 produkter