Raspberry / Hallonsmaksättning 200g Saracino
Beskrivning
En av de vanligaste utmaningarna när man bakar och vill smaksätta sina bakverk är värmestabilitet. Saracino-smaksättningarna har utvecklats för att lösa detta problem!
Högkoncentrerad smaksättning som är perfekt för kakor, ganache, macarons, cupcakes, tårtbottnar, glass, yoghurt och mycket mer. Rör om före användning.
För glass, fryst yoghurt, mousse, pannacotta: blanda ca 100 gram pasta per 1 liter grädde eller mjölk. Du kan antingen blanda i smeten eller hälla på.
För kakor, tårtor mm blanda 120 gram pasta per 1 kg smet.
Ingredienser: Socker, juice och fruktkött av hallon (35%), glukossirap, syra: citronsyra (E330); förtjockningsmedel: pektin (E440); aromer, färgämnen: antocyaniner (E163), curcumin (E100).
Kan innehålla spår av ÄGG, JORDNÖTTER, SOJA, MJÖLK, NÖTTER.