• -22,00 kr

Brown 35g Chokladfärg Sugarflair

C312
Sugarflair
75,00 kr
53,00 kr Spara 22,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 53 points. Din varukorg kommer att uppgå 53 points som kan omvandlas till en kupong av 2,65 kr.

  Säker betalning - betala med Klarna eller Swish
  Fri frakt - när du handlar för 599 kr eller mer
  Öppet köp - gäller i 100 dagar

Beskrivning

Chokladfärg med kakaosmör som bas. Bara värm försiktigt upp i micron och sätt igång! Kan användas i pralinformar, på tårtplast, måla på choklad osv. Går bra att använda med choklad eller candy melts / deco melts.

Gör så här: ta bort locket och sätt i mikrovågsugnen på full effekt (800 w) i 10 sekunders intervaller tills innehållet har börjat smälta. Rör om väl och upprepa tills den är helt smält. Alternativt kan du smälta färgen genom att placera burken i varmt vatten.
Innehåller 35 g. Maximal dosering 6 g per kg.

OBS! Utseendet på dessa färger i burken kan orsaka oro på grund av "mögelliknande" vita markeringar och cirkulära märken på kakaomassan. Dessa märken är dock inte mögel utan resultat av en naturlig separationsprocess som kallas kakaosmörblomning eller "fettblomning" som orsakas under tillverkningsprocessen när färgen kyls eller tempereras och orsakar ojämna kristaller. Om du smälter chokladfärgen försvinner markeringarna och det fungerar och smakar precis som förväntat.

Ingredienser: kakaosmör, färg: E155. Produkten är nötfri, glutenfri, GMO-fri, lämplig för veganer.

Färgämnen kan ha en negativ effekt på barns beteende och koncentration.

Produktdetaljer

Sugarflair
C312