FÖLJ OSS

KURSER

Välkommen till våra kurser! Vill du lära dig att klä en tårta i sockerpasta, dekorera den med blommor och andra detaljer, vill du veta mer om olika redskap, verktyg och material som finns för tårtdekorering? Då är du välkommen till oss på Allt om Cupcakes. Vi hjälper gärna att orientera dig i djungeln av sockerpastor, flower paste och modellerin...

Välkommen till våra kurser! Vill du lära dig att klä en tårta i sockerpasta, dekorera den med blommor och andra detaljer, vill du veta mer om olika redskap, verktyg och material som finns för tårtdekorering? Då är du välkommen till oss på Allt om Cupcakes. Vi hjälper gärna att orientera dig i djungeln av sockerpastor, flower paste och modellering:)!

Vill du göra ett annorlunda barnkalas till ditt barn? Vi organiserar barnkalas med cupcakesdekorering! Kontakta oss för att veta mer.

Planerar du en tjejkväll, möhippa eller bara vill göra något kul tillsammans med vänner? Vad kan det vara roligare än att dekorera en tårta eller cupcakes tillsammans! Kontakta oss för att veta mer.

Mer

KURSER Det finns inga produkter i denna kategori.